Freelance rejseleder Jan Tvernø

Revash Nordperu - Freelance Rejseleder Jan Tvernoe

Freelance rejseleder Jan Tvernø

Har du og din familie, din klub, din organisation eller din virksomhed ideen til rejsen, men mangler en engageret og rutineret freelance rejseleder? Så tøv ikke med at henvende dig.

Jeg elsker at rejse, jeg elsker godt selskab, jeg elsker at møde nye mennesker på min vej og jeg er hurtig til at sætte mig ind i dine krav og behov.

Når jeg ikke er rejseleder på de rejser, som jeg selv arrangerer gennem mine rejsebureauer Happy Lama Travel og Silkevejsrejser, freelancer jeg gerne som rejseleder for både private, organisationer og virksomheder.

Jeg har bred erfaring som rejseleder i spektakulære lande som Peru, Bolivia, Colombia, Ecuador incl. Galapagos, Mongoliet, Tadsjikistan, Usbekistan, Kirgisistan, Iran, Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Moldova, Grækenland, Bulgarien, Sri Lanka og Marokko.

Jeg har fungeret som rejseleder på rejser med meget forskelligartede formål, som rene kulturrundrejser i Asien, Europa og Sydamerika, Ørkenvandringer i Sahara, Amazonasekspeditioner i både Peru, Ecuador og Bolivia, wildlifefotografering, ugelange vandreture i Andesbjergene kronet med bestigning af bjergtoppe på op til næsten 7.000 moh. og let vandring i eksempelvis Grækenland og Bulgarien.

Hvis du ønsker det kan jeg også agere rejsearrangør og arrangere alle aspekter af rejsen for dig, fra flybilletten til menuen – Uanset hvor mange I rejser sammen.

Freelance rejseleder Jan Tvernø

Pisco Cordillera Blanca Peru - Freelance rejseleder Jan Tvernoe

Marokko

Sahara, M´Hamid, Marokko, Freelance rejseleder Jan Tvernø

Uganda

Bwindi Impenetrable Forrest National Park, Uganda, Freelance rejseleder Jan Tvernø

Peru

Ishinca, Cordillera Blanca, Peru, Freelance rejseleder Jan Tvernø

Tadsjikistan

Pamir Highway, Tadsjikistan, Freelance rejseleder Jan Tvernø

Guyana

Kaieteur Falls, Guyana, Freelance rejseleder Jan Tvernø

Georgien

Tbilisi, Georgien, Freelance rejseleder Jan Tvernø

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16