Foredragsholder Jan Tvernø

Persepolis Iran Foredragsholder Jan Tvernø

Foredragsholder Jan Tvernø

Et helt almindeligt menneske med et helt ualmindeligt liv

Jeg har oplevet mere end de fleste mennesker på mine rejser rundt om i verden, og jeg vil meget gerne medvirke til at afmystificere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i fjerne lande som Bolivia, Iran, Somalia, Tadsjikistan, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea!

Da jeg var 46 år gammel opsagde jeg mit alt for vellønnede job i Sygehusvæsenet for at efterstræbe en tilværelse som professionel turist.

Det lykkedes og på den baggrund har jeg formået at skabe en meget usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor, at jeg er et meget privilegeret menneske, men det er ikke kommet af ingenting.

Mine oplevelser har også krævet ofre og vejen har været præget af både store opture og store nedture. Mit livs rejse har givet mig en masse gode erfaringer, som jeg gerne deler ud af på en underholdende, informativ og selvironisk facon.

De seneste par år er jeg i stigende grad blevet efterspurgt til at holde foredrag om mine mange spændende rejser og min konstante iværksættertrang.

Det har resulteret i flere spændende foredrag, der på hver deres måde tager afsæt i mine rejseoplevelser. Jeg er meget taknemmelig over, at jeg derfor får lov til at holde omkring 100 foredrag om året i vidt forskellige fora.

Mine foredrag leveres altid med kant, humor, selvironi og giver anledning til eftertanke bakket op af mit unikke og meget roste fotomateriale fra ukendte steder på jordkloden.

Download præsentation med foredragsbeskrivelser som pdf.

Forbind meget gerne på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Her kan du se en video fra en af mine mange smukke bjergbestigninger i Cordillera Blanca, Peru

Marokko

Sahara, M´Hamid, Marokko, Foredragsholder Jan Tvernø

Uganda

Bwindi Impenetrable Forrest National Park, Uganda, Foredragsholder Jan Tvernø

Peru

Ishinca, Cordillera Blanca, Peru, Foredragsholder Jan Tvernø

Tadsjikistan

Pamir Highway, Tadsjikistan, Foredragsholder Jan Tvernø

Guyana

Kaieteur Falls, Guyana, Foredragsholder Jan Tvernø

Georgien

Tbilisi, Georgien, Foredragsholder Jan Tvernø

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16