Foredrag med Jan Tvernø

Salar de Uyuni, Bolivia - Foredrag med Jan Tvernø

Jeg holder foredrag fordi …

Jeg har oplevet mere end de fleste mennesker på mine rejser rundt om i verden, og jeg vil gerne medvirke til at afmystificere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i Sudan, Iran, Bolivia, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea !

Jeg er et helt almindeligt menneske, som har noget at bidrage med. Jeg har formået at skabe en usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor selv, at jeg er et meget privilegeret menneske.

Mine oplevelser har imidlertid også krævet ofre og vejen har været præget af både store opture og store nedture. Mit livs rejse har givet mig en masse gode erfaringer, som jeg gerne deler ud af på en underholdende, informativ og selvironisk facon.

De seneste par år er jeg i stigende grad blevet efterspurgt til at holde foredrag om mine mange spændende rejser og min konstante iværksættertrang. Det har resulteret i flere foredrag, der på hver deres måde tager afsæt i mine rejseoplevelser.

Hvis dit firma, din klub, din personaleforening, dit arrangement, din messe eller din organisation, ønsker at bruge et par timer i selskab med en engageret taler og høre underholdende og inspirerende historier og anekdoter fra alverdens støvede landeveje og iskolde bjergtoppe krydret med mine egne fotos, så skriv eller ring til mig for at høre om mulighederne. Der er også mulighed for at skræddersy et foredrag specielt til jer, hvis I ønsker en særlig vinkel.

Jeg ved af erfaring at netværk virker både lokalt og globalt, og derfor er alle velkommen til at forbinde på min Facebookprofil og på LinkedIn.

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Pamir Highway, Tadsjikistan - Foredrag med Jan Tvernø

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje er krydret med mange af mine yndlingsbilleder fra mange af mine yndlingssteder i verden, hvor oplevelserne og røverhistorierne har stået i kø for at komme mig i møde. Kom og hør om mine oplevelser på rejser i Bla. Tadsjikistan, Bolivia, Iran og Papua Ny-Guinea.

X-CCCP – Identitetskriser på Østfronten

Leninstatue, Murghab, Pamir Highway, Tadsjikistan - Foredrag med Jan Tvernø - X-CCCP

X-CCCP – Identitetskriser på Østfronten

X-CCCP er et spændende og rigt fotografisk illustreret foredrag om hvordan de tidligere Sovjetrepublikker hver især håndterer den pludselige overgang fra altopslugende Union til selvstændige lande.

Vi kommer Bla. forbi selvudråbte nationer og autonome regioner som Transdniestrien, Gagausien, Karalkalpakstan og Gorno-Badakshan, så glæd dig til en visuel øjenåbner fra din egen europæiske baghave til grænseegnene mod Afghanistan.

Just another day at the office

Pisco, Cordillera Blanca, Peru - Foredrag med Jan Tvernø

Just another day at the office

Just another day at the office er historien om, hvordan jeg fik idéen til Happy Lama Travel, gjorde verden til min arbejdsplads og om de mange sving og bump, der har været på vejen mod at gøre iværksætterdrømme til virkelighed.

Fasanen fra Helvede

Yala National Park, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø

Fasanen fra Helvede

Fasanen fra Helvede handler om hvordan livet pludselig kan overtage styrepinden og skifte kurs mod det, der ligner den sikre afgrund.

Udsigt med indsigt

Ishinca, Cordillera Blanca, Peru - Foredrag med Jan Tvernø

Udsigt med indsigt

Udsigt med indsigt tager dig med på en bjergbestigning uden at du risikerer højdesyge og forfrysninger. Til gengæld bliver Maslows behovspyramide udfodret og du får indsigt i en usædvanlig måde at trodse sine egne begrænsninger på og få naturens kærlighed at føle.

I leopardens fodspor

Yala National Park, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø

I leopardens fodspor

I leopardens fodspor er foredraget, hvor mine dyrebilleder er i fokus. Jeg fortæller om mine erfaringer og om, hvad jeg har med i rygsækken, når jeg går på storvildtjagt med kamera, objektiver og hukommelseskort. Og ikke mindst en uendelig portion tålmodighed.

Filosoffen og Vagabonden

El Peñol, Colombia - Foredrag med Jan Tvernø

Filosoffen og Vagabonden

Filosoffen og Vagabonden er et dobbeltforedrag. Lenette og jeg fortæller om, hvordan vores livsforløb lige pludselig blev flettet ind i hinanden på et tidspunkt, hvor vi var så langt væk fra hinanden, som man kan være. Men selvfølgelig med en lykkelig slutning.

Skræddersyede foredrag

Sharqiya Sands, Oman - Foredrag med Jan Tvernø

Skræddersyede foredrag med Jan Tvernø

Foredrag med Jan Tvernø tilrettelægges også på bestilling. Hvis du, dit firma, din organisation eller lignende ønsker at høre om et specifikt land eller en specifik aktivitet, så Kontakt Jan Tvernø for at høre om mulighederne for særligt tilrettelagte foredrag.

Papua Ny-Guinea

Mount Hagen, Papua Ny-Guinea - Foredrag med Jan Tvernø

Sudan

Khartoum, Sudan - Foredrag med Jan Tvernø

Sri Lanka

Anuradhapura, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø

Påskeøen

Påskeøen, Chile - Foredrag med Jan Tvernø

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16