Foredrag med Jan Tvernø

Salar de Uyuni Bolivia - Foredrag med Jan Tvernoe

Jeg holder foredrag fordi …

Jeg har oplevet mere end de fleste mennesker på mine rejser rundt om i verden, og jeg vil gerne medvirke til at afmystificere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i Sudan, Iran, Bolivia, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea !

Jeg er et helt almindeligt menneske, som har noget at bidrage med. Jeg har formået at skabe en usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor selv, at jeg er et meget privilegeret menneske.

Mine oplevelser har imidlertid også krævet ofre og vejen har været præget af både store opture og store nedture. Mit livs rejse har givet mig en masse gode erfaringer, som jeg gerne deler ud af på en underholdende, informativ og selvironisk facon.

De seneste par år er jeg i stigende grad blevet efterspurgt til at holde foredrag om mine mange spændende rejser og min konstante iværksættertrang. Det har resulteret i flere foredrag, der på hver deres måde tager afsæt i mine rejseoplevelser.

Hvis dit firma, din klub, din personaleforening, dit arrangement, din messe eller din organisation, ønsker at bruge et par timer i selskab med en engageret taler og høre underholdende og inspirerende historier og anekdoter fra alverdens støvede landeveje og iskolde bjergtoppe krydret med mine egne fotos, så skriv eller ring til mig for at høre om mulighederne. Der er også mulighed for at skræddersy et foredrag specielt til jer, hvis I ønsker en særlig vinkel.

Jeg ved af erfaring at netværk virker både lokalt og globalt, og derfor er alle velkommen til at forbinde på min Facebookprofil og på LinkedIn.

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Pamir Highway Tadsjikistan - Roeverhistorier fra alverdens stoevede landeveje - Foredrag med Jan Tvernoe

X-CCCP – Identitetskriser på Østfronten

Murghab Tadsjikistan - X-CCCP Identitetskriser paa oestfronten - Foredrag med Jan Tvernoe

Bjergene står der stadig i morgen

Mount Wilhelm Papua Ny Guinea - Bjergene staar der stadig i morgen - Foredrag med Jan Tvernoe

Khat, kaos og Kalashnikov

Somaliland - Khat Kaos og Kalashnikov - Foredrag med Jan Tvernoe

One small step for Jan

Kom-Emine-Bulgarien-Jan-Tvernoe

Just another day at the office

Pisco Cordillera Blanca Peru - Just another day at the office - Foredrag med Jan Tvernoe

Udsigt med indsigt

Ishinca Cordillera Blanca Peru - Udsigt med indsigt - Foredrag med Jan Tvernoe

I leopardens fodspor

Yala National Park Sri Lanka - I leopardens fodspor - Foredrag med Jan Tvernoe

Skræddersyede foredrag

Sharqiya Sands Oman - Foredrag med Jan Tvernoe

Skræddersyede foredrag med Jan Tvernø

Foredrag med Jan Tvernø tilrettelægges også på bestilling. Hvis du, dit firma, din organisation eller lignende ønsker at høre om et specifikt land eller en specifik aktivitet, så Kontakt Jan Tvernø for at høre om mulighederne for særligt tilrettelagte foredrag.​

Papua Ny-Guinea

Mount Hagen, Papua Ny-Guinea - Foredrag med Jan Tvernø

Sudan

Khartoum, Sudan - Foredrag med Jan Tvernø

Sri Lanka

Anuradhapura, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø

Påskeøen

Påskeøen, Chile - Foredrag med Jan Tvernø

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16