Foredrag med Jan Tvernø

Salar de Uyuni Bolivia Foredrag med Jan Tvernø

Jeg holder foredrag fordi …

Jeg har oplevet mere end de fleste mennesker på mine rejser rundt om i verden, og jeg vil meget gerne medvirke til at afmystificere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i fjerne lande som Bolivia, Iran, Somalia, Tadsjikistan, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea!

Jeg er et helt almindeligt menneske med et helt ualmindeligt liv. Da jeg var 46 år gammel opsagde jeg mit alt for vellønnede job i Sygehusvæsenet for at efterstræbe en tilværelse som professionel turist. Det lykkedes og på den baggrund har jeg formået at skabe en helt usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor selv, at jeg er et meget privilegeret menneske.

Mine oplevelser har imidlertid også krævet ofre og vejen har været præget af både store opture og store nedture. Mit livs rejse har givet mig en masse gode erfaringer, som jeg gerne deler ud af på en underholdende, informativ og selvironisk facon.

De seneste par år er jeg i stigende grad blevet efterspurgt til at holde foredrag om mine mange spændende rejser og min konstante iværksættertrang. Det har resulteret i flere foredrag, der på hver deres måde tager afsæt i mine rejseoplevelser. Jeg er meget taknemmelig over, at jeg derfor får lov til at holde ca. 130 foredrag om året i vidt forskellige fora.

Hvis dit firma, din klub, din personaleforening, dit arrangement, din messe eller din organisation, ønsker at bruge et par timer i selskab med en engageret taler og høre underholdende og inspirerende historier og anekdoter fra alverdens støvede landeveje og iskolde bjergtoppe krydret med mine egne fotos, så skriv eller ring til mig for at høre om mulighederne. Der er også mulighed for at skræddersy et foredrag specielt til jer, hvis I ønsker en særlig vinkel.

Download præsentation med foredragsbeskrivelser som pdf.

Jeg ved af erfaring at netværk virker både lokalt og globalt, og derfor er alle velkommen til at forbinde på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Pamir Highway Tadsjikistan Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje Foredrag med Jan Tvernø

X-CCCP – Identitetskriser på Østfronten

Murghab Tadsjikistan X-CCCP - Identitetskriser på Østfronten Foredrag med Jan Tvernø

Khat, kaos og Kalashnikov

Khat Kaos og Kalashnikov Foredrag med Jan Tvernø

Kaliffen kommer – ISIS flytter ind

Homs Syrien Kaliffen kommer ISIS flytter ind Foredrag med Jan Tvernø

Ikke anerkendt

Halabja Kurdistan Irak Ikke anerkendt Foredrag med Jan Tvernø

El Dorado – Landet af guld

El-Dorado-Landet-af-guld-Foredrag-med-Jan-Tvernoe

Arven efter Djengis Khan

Arven-efter-Djengis-Khan-Foredrag-med-Jan-Tvernoe

Europas mikro-magiske lande

San-Marino-Europas-Mikro-magiske-lande-Foredrag-med-Jan-Tvernoe

One small step for Jan

Kom Emine One small step for Jan Foredrag med Jan Tvernø

Det evige øjeblik

Mundari cattle camp Sydsudan Det evige øjeblik Foredrag med Jan Tvernø

Bjergene står der stadig i morgen

Mount Wilhelm Papua Ny-Guinea Bjergene står der stadig i morgen Foredrag med Jan Tvernø

Skræddersyede foredrag

Ishinca Cordillera Blanca Peru foredrag med Jan Tvernø

Skræddersyede foredrag med Jan Tvernø

Foredrag tilrettelægges også på bestilling. Hvis du, dit firma, din organisation eller lignende ønsker at høre om et specifikt land eller en specifik aktivitet, så Kontakt mig for at høre om mulighederne for særligt tilrettelagte foredrag.​

Papua Ny-Guinea

Mount Hagen, Papua Ny-Guinea - Foredrag med Jan Tvernø

Sudan

Khartoum, Sudan - Foredrag med Jan Tvernø

Sri Lanka

Anuradhapura, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø

Påskeøen

Påskeøen, Chile - Foredrag med Jan Tvernø

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16