Foredrag om Peru

Foredrag-om-Peru-med-Jan-Tvernoe-Machu-Picchu-fra-Huayna-Picchu

​Foredrag om Peru

Du har sikkert hørt om Inkariget og Cusco, eller om nogen som har vandret på Inkastien til Machu Picchu og sejlet på Titicacasøen.

Peru er imidlertid meget mere end Machu Picchu. I dette foredrag vil Jan Tvernø, som adskillige gange har rejst i områder af Peru, hvor de færreste turister finder hen, tage dig med på en underholdende og visuel rejse på kryds og tværs af Peru.

Fra den barske Stillehavskysts eksklusive Cevicherestauranter flyver vi over Nazcallinjerne og fortsætter ad endeløse Panamericana Highway, før vi drejer ind på kringlede grusveje som fører os til autentiske landsbyer dybt inde i Andesbjergene. Vi besøger kulturer i det nordlige Peru, som langt tidligere end inkaerne udfordrede arkitekturens grænser under vanskelige forhold.

Vi observerer kondoren, når den svæver lydløst over dybe kløfter. Vi vandrer i mennesketomme bjergmassiver og bestiger Perus højeste bjerge, for til sidst at studere det eventyrlige dyreliv i Amazonas. Undervejs besøger vi selvfølgelig også højsletten Altiplano, hvor lamaerne græsser, Inkarigets mytiske oprindelsessted Titicacasøen, inkaernes hovedstad Cusco og inkaernes Hellige Dal.

Jan Tvernø fortæller om Peru som rejseland på en levende og underholdende facon bakket op af anekdoter og Jans eget ekstraordinære billedmateriale.

Foredrag om Peru

Huandoy, Cordillera Blanca, Peru - Foredrag med Jan Tvernø - Foredrag om Peru

Papua Ny-Guinea

Mount Hagen, Papua Ny-Guinea - Foredrag med Jan Tvernø - Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Sudan

Khartoum, Sudan - Foredrag med Jan Tvernø - Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Sri Lanka

Anuradhapura, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø - Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Påskeøen

Påskeøen, Chile - Foredrag med Jan Tvernø - Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16