Rejs med Jan Tvernø

El Choro trek, Bolivia, Foredragsholder Jan Tvernø - Rejs med Jan Tvernø

Rejs med Jan Tvernø:

Peru: 8. juli 2019 – 21. juli 2019 med Jan Tvernø & Kirsten Brandt
Trekking i Cordillera Blanca, Peru (PDF)

Peru: 10. juli 2019 – 31. juli 2019 med Jan Tvernø & Ivan Ganev
Trekking i Cordillera Blanca og bestigning af Pisco 5.752 moh. og Huascaran 6.768 moh. (PDF)

Georgien: 31. august 2019 – 13. september 2019
Dramatiske Georgien – Kultur og vandring i Kaukasusbjergene (PDF)

Moldova og Transnistrien: 21. september 2019 – 28. september 2019
Moldova, Transnistrien og Gagausien – Europas oversete hjørne (PDF)

Moldova og Transnistrien: 1. oktober 2019 – 8. oktober 2019 med Jan Tvernø & Bill Brodersen
Eventyrlig vin- og gastronomirejse i Moldova, Transnistrien og Gagausien (PDF)

Usbekistan med Karakalpakstan: 21. marts 2020 – 4. april 2020
Det ukendte Usbekistan – Essensen af Silkevejen med Karakalpakstan (PDF)

Rejser med eksterne rejseledere:

Programmet for 2020 er under udarbejdelse

Hvis der er en plet på et landkort, så kan man komme dertil – Jeg bruger selv 15-20 uger årligt på at udvikle nye rejseoplevelser til ukendte destinationer og afprøve oversete seværdigheder på de etablerede destinationer og du er velkommen til at rejse med. Der er altid garanti for bizarre, autentiske og ofte overraskende rejseoplevelser og jeg kommer altid hjem med nye ideer til spændende rejser.

Jeg inviterer gerne eventyrlystne gæster med på mine spektakulære rejser, så jeg kan få et førstehånds indtryk af, hvordan tingene har fungeret i det pågældende land og du får samtidig en eksklusiv indsigt bag rejsebranchens polerede facade.

Du kan følge med i mine særrejser ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev LamaNYT nederst på siden eller holde dig orienteret på denne side, hvor der løbende annonceres rejseprogrammer. Du kan også følge med hos mine rejsebureauer Happy Lama Travel og Silkevejsrejser.

Har du rejseideen ?

Ønsker du at fungere som rejseleder, eller går du rundt med en spændende rejseide til dig selv, din familie, dit firma, din organisation men mangler en til at arrangere den og eventuelt lede den, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg har et meget stort internationalt og professionelt netværk og tager gerne i mod en rejseudfordring.

Rejs med Jan Tvernø

Pisco, Cordillera Blanca, Peru, Foredragsholder Jan Tvernø - Rejs med Jan Tvernø

Bolivia

Madidi National Park, Bolivia, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Marokko

Sahara, Marokko, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Bolivia

Yatun Jampara, Bolivia, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Sudan

Old Dongola, Sudan, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16