Mine rejser og min rejsefilosofi

Mount Wilhelm, Papua Ny-Guinea, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Mine rejser og min rejsefilosofi

På mine rejser har jeg altid stræbt efter at opleve det ekstraordinære og altid opsøgt det højeste bjerg, den vildeste vej, den fjernest belligende landsby, det højeste bjergpas osv. Jeg er typen som uvilkårligt drejer til højre fra hovedvejen, hvis sidevejen fortaber sig i horisontens intethed.

Denne passion for det bemærkelsesværdige og ekstraordinære rejsemål er en meget stor del af min rejsefilosofi, og det er grundstenen i de oplevelser, som mine rejsebureauer Happy Lama Travel og Silkevejsrejser tilbyder dig.

Mine rejser og min rejsefilosofi

Salar de Uyuni, Bolivia, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Bolivia

Madidi National Park, Bolivia, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Marokko

Sahara, Marokko, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Bolivia

Yatun Jampara, Bolivia, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

Sudan

Old Dongola, Sudan, Foredragsholder Jan Tvernø - Mine rejser og min rejsefilosofi

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16