Filosoffen og Vagabonden

El Peñol, Colombia - Foredrag med Jan Tvernø - Filosoffen og Vagabonden

Filosoffen og Vagabonden

Livet er fuld af overraskelser, og nogle gange overgår virkelighedens begivenheder selv den bedste forvekslingskomedie fra både Shakespeare og Hollywood. Det ved eventyrer og gør-det-selv-iværksætter, Jan Tvernø, noget om.

I 2010 krydsede to kvinder hans vej. Fuldstændig overbevist om, at han skulle leve resten af sit liv sammen med den ene og komplet uvidende om, at det var den anden, der var hans rejsefælle, gik han i gang med sin drøm om at gøre sin passion til sit liv.

Dette foredrag er fyldt med skønne og tankevækkende eksempler på, hvor utæmmeligt og finurligt livet er. Det viser, hvordan 2 menneskers livsforløb blev viklet ind og ud af hinanden uden at det fra begyndelsen var skrevet i kortene, hvordan det vil ende eller hvad meningen var med det hele. Først når vi tør åbne os for andre muligheder end dem, vi tror er de bedste for os, kan vi se, at vi ikke ved særlig meget.

Jan og hans rejsefælle i privatlivet, Lenette, fortæller den smukke historie om, hvordan de på vidt forskellig måde rejste ud og kom hjem med en inderlig og skelsættende personlig oplevelse, der fik stor betydning for, hvor og hvem de er i dag.

Dette foredrag giver stof til eftertanke på den rare måde. På deres afdramatiserende og selvironiske facon sætter Jan og Lenette spot på, hvad man får serveret, når man lækkersultent og med en overdrevet appetit kræver sit stykke af livets lagkage. Og får lidt mere end man havde regnet med.

Filosoffen og Vagabonden

Bukhara, Usbekistan - Foredrag med Jan Tvernø - Filosoffen og Vagabonden

Papua Ny-Guinea

Mount Hagen, Papua Ny-Guinea - Foredrag med Jan Tvernø - Filosoffen og Vagabonden

Sudan

Khartoum, Sudan - Foredrag med Jan Tvernø - Filosoffen og Vagabonden

Sri Lanka

Anuradhapura, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø - Filosoffen og Vagabonden

Påskeøen

Påskeøen, Chile - Foredrag med Jan Tvernø - Filosoffen og Vagabonden

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16