Fasanen fra Helvede

Bundala National Park, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø - Fasanen fra Helvede

Fasanen fra Helvede

I dette foredrag vil du opleve en anden side af eventyrer og gør-det-selv-iværksætter, Jan Tvernø. Med hånden solidt plantet på hjertet fortæller han sin mere personlige historie om store armbevægelser, om hvordan han blev ved med at stikke en kæp i sit eget hjul i jagten på succes og anerkendelse. Det her er historien om det frie fald og den bløde landing og om hvordan man rejser sig igen og kommer videre.

Med et glimt i øjet tager han sig selv under kærlig behandling og tilfører sin egen skæve vinkel til udtrykket ”tomme tønder buldrer mest”.

Jan Tvernø har sjældent holdt sig tilbage med at sætte sine fodspor ude i verdens afkroge og en plet på landkortet er en ny destination. Den indstilling har gjort ham til en dygtig rejsearrangør, men da han brugte samme strategi i sit privatliv fik det nogle helt andre konsekvenser end han havde regnet med.

Hør Jan fortælle usentimentalt om sin personlige rejse, der førte til, at han måtte indse, at hans drømme i virkeligheden var luftkasteller og det, han troede var en vision, viste sig at være et fatamorgana.

Fasanen fra Helvede

Yasuni National Park, Ecuador - Foredrag med Jan Tvernø - Fasanen fra Helvede

Papua Ny-Guinea

Mount Hagen, Papua Ny-Guinea - Foredrag med Jan Tvernø - Fasanen fra Helvede

Sudan

Khartoum, Sudan - Foredrag med Jan Tvernø - Fasanen fra Helvede

Sri Lanka

Anuradhapura, Sri Lanka - Foredrag med Jan Tvernø - Fasanen fra Helvede

Påskeøen

Påskeøen, Chile - Foredrag med Jan Tvernø - Fasanen fra Helvede

jan@jantvernoe.dk+45 42 48 46 16